2012. január 31., kedd

Mityó és Tsa.

Nem tagadom, szeretem a játékokat. Talán mert ovis a kislányom, és mert gyerekekkel foglalkozom...meg talán azért is mert én is gyerek lehetek játék, vagy annak készítése közben. Így nem esett nehezemre az Európalánta Egyesület újabb felkérését teljesítenem, akik a Mimo és Csipek csapattal a hátuk mögött tanítgatják az ovisokat a környezettudatos gondolkodásra, vagy ahogy ők mondják, "Zöldre bábozni az otthonukat". Korábbi bejegyzésemben már beszámoltam a bábokról és az egész projektről, de itt megnézhetitek, ha lemaradtatok róla: http://www.mimoescsipek.hu


Mimo és Csipek, a két kalandor, miután bejárták az erdőt, és az ottani állatoktól megtanultak egy s mást a természetről és annak megóvásáról, most a városba indulnak, ahol a környezettudatos gondolkodás egy újabb szeletét ismerhetik meg. Na de a városban a tanítómesterek is mások ám! Egyik Mityó, az utcazenész macsek, a másik pedig egy patkány, akiről csak annyit tudok, hogy ért némileg a graffitikhez...de hogy törvényes keretek között műveli ezt, vagy illegális formában, bujkálva a törvény lesújtó haragjától, azt nem tudom.

Mindenesetre február 6-án, 9 órakor a Millenáris Parkban, "Mimo és Csipek a városban" című bábelőadás keretében mindez kiderül. Szerintem érdemes ellátogatni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése