2013. március 19., kedd

Tavaszi mappa-söprés

Így a kitavaszodás során minden évben fokozottan buzog bennem a rend és tisztaság utáni vágy. Az időjárás azonban közbeszólt, ablakpucolásról, és kinti porolgatásról egyelőre szó sem lehet, majd ha finoman melegít a napocska. Addig azonban -úgy döntöttem- rendet teszek a laptopomban. Virtuális mappatakarítás. Mert nem tudom, ki hogy van vele, de nekem sosem sikerül átlátható rendben tartanom a fotóimat, egyéb dokumentumaimat. Mindig sebtében, fél lábbal az ajtóban mentem le a képeket, rohanva, loholva, kifulladva.  
Aztán kereshetem, mit hova pakolt a gép...vagy én.





Mindenesetre most is találtam egy rakás nemezes fotót, amiket az elmúlt évben készítettem, de sohasem tettem közzé, mert...ezért vagy azért. Kisöpröm hát az elfeledett mappákat, és a hetet ezzel töltöm. Sem a közeledő ünnephez, sem az évszakhoz nem kötődnek a tárgyak, csak úgy simán lehozom a "padlásról" és előveszem, megnézegetem és amelyik tetszik, megmutatom.

Ékszerekkel kezdem...


Emlékszem, amikor ezeket a fotókat készítettem, olyan csodálatos fényben úszott az egész kert, hogy teljesen megbabonázott. 
Pedig még bőven a nyárban fuldokoltunk.

A karkötők, és a hozzájuk tartozó fülbevalók azonban vígan süttették magukat a napon.
















1 megjegyzés: