2012. november 6., kedd

Kalapkedd

A csavaros kalapot általában az erősen barázdált agyúak osztályába tartozó, csavaros eszűek rendjének egyedei viselik. Praktikus, mert ez a forma a nagy barázdált agynak kényelmes, meleg fekvést biztosít, miközben a nemez:
- megszűri az egészségre káros sugárzásokat,
-elvezeti az agymunka közben kicsapódó verejtéket, ezáltal megóv az agyhűléstől
- a gyapjúban lévő lanolin csökkenti, vagy megszünteti az esetleges gyulladásokat és serkenti a vérellátást az agyban
- segít kiválasztani a hasonló fajok képviselőit, mely hathatós segítséget nyújt a csavaros eszűek populációjának fenntartásához, egyedszámának esetleges növekedéséhez.








FIGYELEM! A kalapot hamisítják, illetve rendőrségi bejelentés alapján valószínűsíthető, hogy arra illetéktelenek (pl.: simaagyúak, eszetlenek és kockaagyak) illegálisan viselik megcsúfolva ezzel a barázdált agyúak egyedi kalapviselésről szóló törvény ide vonatkozó passzusát.







A képen látható személy egy korábbi- azóta már felszámolt -nemzetközi bűnbanda tagja, aki eszetlenségét leplezendő, egy régebbi prototípusba tartozó csavaros kalapot viselt huzamosabb ideig, megtévesztve ezzel az utca emberét, a barátait és szegény kisnyugdíjas édesanyját.
E kalapos személy kibújva a felelősségre vonás alól ismeretlen helyre távozott, a rendőrség azóta is nagy erőkkel keresi. Anyukája is üzent: "gyere haza kislányom, hagyj fel a bűnöző életmóddal, ne hozz szégyent szegény drága szüleid fejére... " Aki látja, ne közeledjen hozzá, veszélyes! Hívja az Országos  katasztrófavédelem Főigazgatóságát, vagy a Rendőrséget.





A csavaros kalap aludni tér...Fárasztó ám ennyi agyat cipelni, fűteni, szórakoztatni.

4 megjegyzés:

  1. Gyűjtöm az ötleteket a csütörtöki délutánra.
    Köszi

    VálaszTörlés
  2. Összegyűlünk itt kérem ;))
    Ilyen szép átmeneteset fogunk festeni? Akkor biztos, hogy natúr szőrt viszek.
    Eszter

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, majd a jövő héten ilyeneket (is) festünk:-)

      Törlés
  3. :-) A feladat miatt kalapokkal álmodom, velük kelek és fekszem. Kalap, kabát, köpönyeg...

    VálaszTörlés